Dolmøy Seafood


– ren sjømat fra Hitra og Frøya!

Videreforedling av fisk har lange tradisjoner på Trøndelagskysten. Dolmøy Seafood har tatt det beste ut av arven og i tillegg gitt produktene sitt eget særpreg.

Her produseres det i dag røkt laks og ørret, varmrøkt pepperlaks, cognacmarinert laks, gravet laks og deres unike Najadelaks, en laks som både er gravet og røkt. Vi skal heller ikke glemme en annen av deres gode spesialiteter; Tuva´s spesialrøkte laks, produsert av kanskje Norges yngste produksjonssjef innen videreforedling av laks – Tuva selv, datter til gründer og eier av Dolmøy Seafood.

Produksjonen har røtter i gamle tradisjoner innen røyking og graving av fisk, men med sin egen produktutvikling har de sine knep for å gjøre smaken og konsistensen slik den skal være. Produktene som produseres i deres lokaler på Dolmøya på Hitra er laget under strenge krav til hygiene og kvalitetskontroll. Dolmøy Seafood har sitt eget system for kvalitetssikring av produksjonen. Råvarene kjøpes fra faste leverandører og gjennomgår nøye kontroll.

Fiskemottaket på Dolmøy har en historie som strekker seg helt tilbake til 1920. Da ble det bygget en brygge på Halvard-Holmen av bestefaren til Even Sivertsen, grunnleggeren av Dolmøy fiskeindustri. Frem til 1976 var det salg av sild, fersk og tørrfisk, samt egen produksjon av tørrfisk. En tid var det faktisk landets største sildeprodusent her på Dolmøy.

Du finner produktene deres i mange dagligvarebutikker i Trøndelag, på Møre samt på Østlandet. I tillegg finner du produktene på utvalgte restauranter og utsalgssteder over hele landet.

«Håndlaget mat med kjærlighet» er det viktigste slagordet og mantraet til Dolmøy Seafood. Det skal være kvalitet i alle ledd fra fisken i havet til den fremstår som festmat på bordet.