Medlemmer

Bryggeriet Frøya

Bryggeriet Frøya startet opp i april 2016 og har siden det holdt til på Uttian i Frøya kommune. De brygger øl som hyller kystkulturen, noe som gjenspeiles deres valg av logo, navn på produktene og utforming av etikettene

Garnviks Røkeri

Garnviks Røkeri er en liten familiedrevet bedrift fra Frøya som produserer røkt laks og ørret av høy kvalitet. Her får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.

Hitra Gårdsmat

Hitra Gårdsmat holder til på ei lita øy utenfor Hitra som heter Helgebostadøya, der produserer de økologisk, upasteurisert ost av kumelk. Dyrevelferd er noe de har stort fokus på, alle dyra må ha det godt.

Helgebostad Hagebruk

Helgebostad Hagebruk drives av Elisa Helgebostad på Helgebostadøya, Hitra. Her dyrkes det godt over hundre ulike vekster, ettårige og flerårige, grønnsaker og urter. 

Hurran Spiseri

Hurran spiseri er ei perle av et spisested på Frøya. Spiseriets lokale inviterer en til å senke skuldrene, og uteserveringen inn mot tunet er en grønn oase på sommers tid. Spiseriet har fokus på sesongbaserte og lokale råvarer, og de safter, sylter og videreforedler en rekke av råvarene de bruker i sin meny. Man finner selvsagt produkter fra Hurran villsau på menyen, i tillegg til råvarer fra andre lokale mat og drikkeprodusenter i øyriket.

DalPro Gårdsmat

På Dalpro jobber de hver eneste dag for å ivareta og framheve det beste i både mennesket bak produktet, og produktene i seg selv. Dalpro er en vekstbedrift som muliggjør arbeidsinkludering for alle.

Dolmøy Seafood

– ren sjømat fra Hitra og Frøya!

Videreforedling av fisk har lange tradisjoner på Trøndelagskysten. Dolmøy Seafood har tatt det beste ut av arven og i tillegg gitt produktene sitt eget særpreg.

Hitramat

Hitramat er i dag Norges ledende og Europas største aktør innen prosessering av taskekrabbe.