Garnviks Røkeri

Garnviks Røkeri er en liten familiedrevet bedrift fra Frøya som produserer røkt laks og ørret av høy kvalitet. Her får du ekte råvarer med utsøkt smak, kvalitetsgaranti og kombinasjon av ny og gammel matkunnskap.

Det hele startet med at Vidar Garnvik var lei av å lete etter god røkt laks. Han bestemte seg for å lage produkter som smakte godt og samtidig var røkt med ekte røyk. Det ble mye testing før den endelige oppskriften var på plass.

Både laks og ørret går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir røkt på deres egenkomponerte flisblanding. Dette gir en unik og god røyksmak, som er deres kjennemerke!

De jobber hver dag med fokus på kvalitet og krav til råvarer, og ønsker å vokse som leverandør av sjømatprodukter i visshet om at de holder det de lover kundene sine. De prøver stadig å utvikle produkter med spesiell smak og har siden oppstart i 2014 gjort seg bemerket. Både under Trøndersk Matfestival gjennom flere år, NM, samt at vi har deltatt i finalen i Det Norske Måltid hele 3 ganger. I 2021 ble de kåret som vinner i kategorien «Årets sjømat foredlet» under finalen i Det Norske Måltid. Dette er noe de er veldig stolte over. Flere av deres produkter har også mottatt spesialitetsmerket for unik smak av Matmerk.