Gaver fra Øyriket

Gull fra Øyriket


Trekassen Gull fra Øyriket er et samarbeid mellom produsenter i nettverket Smaker fra Øyriket. Flere av produsentene har mange vinnerprodukter og vi er veldig stolte av å kunne presentere denne kassen med Gull fra Øyriket. Alle produktene i kassen er tidligere gullvinnnere. I kassen vil du finne en konvolutt med informasjon om vinnerproduktene på norsk og engelsk. For å kåre vinnerne på nytt, riv opp konvolutten ved å dra i gulltråden.

Disse gullvinnerne er med i kassen:
Furia – Bryggeriet Frøya (4,7% øl)
Varmrøkt laks – Garnviks Røkeri
Røkt Ørret – Dolmøy Seafood
Kongeost – Hitra Gårdsmat
Varmrøkt lammelår – DalPro Gårdsmat


Trekassen er laget på DalPro av småindustriavdelingen. Den blir også pakket av personer i tilrettelagt arbeid.
DalPro AS er en vekstbedrift som bistår mennesker i arbeid.


Gavekassen vant tittelen ÅRETS MATGAVE under Trøndersk Matfestival 2021 og BEST TASTING i World Food Gift Challenge 2022.

Afternoon Tea

Innhold:
Najadelaks fra Dolmøy seafood
Frøyaflak fra Garnviks røkeri
Sennepssaus fra Dolmøy Seafood
Te fra Helgebostad Hagebruk
Ost fra Hitra gårdsmat
Spekepølse fra DalPro Gårdsmat
Syltetøy og Biscotti fra Hurran spiseri

Afternoon tea er en sjarmerende britisk tradisjon, med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Her står mat og stemning i hovedfokus for å skape en uforglemmelig ettermiddag. Afternoon tea med smaker fra øyriket kan serveres i hagen, ved kjøkkenbordet, på tur, eller ved peisen. Det er bare fantasien som setter grenser. Afternoon tea er en matopplevelse man skal bruke tid på å nyte, der menyen inneholder elementer som pendler fra salt til søtt. Afternoon tea Smaker fra øyriket representerer smaker fra kysten av trøndelag, og har både fisk, villsau/vilt og ost samt bær og urter fra kystlandskapet representert. Frøyaflak, er det perfekte fartøyet for både salte og søte munnfuller. Dander kjeksen med gravlaks og sennepssaus, spekepølse eller grotteost og syltetøy. Kjenn hvordan urte/blomster-teen fra Helgebostad hagebruk renser munnen og frisker opp smaksløkene mellom hver tygg! Måltidet avsluttes med å lene seg godt bak i en behagelig stilling og dyppe biscottien i teen.

Produktet vant tittelen ÅRETS MATGAVE under Trøndersk Matfestival 2022


Sesongens utvalgte smaker fra Øyriket

Denne pakken settes sammen av sesoongens produkter fra våre produsenter. Vi velger for deg eller du kan være med å bestemme hvilke produkter du ønsker. Det vil også være mulig å velge øl i pakken.

Gavekort

Vi tilbyr også gavekort. Et gavekort fra Smaker fra Øyriket kan brukes hos alle
i nettverket: Hurran Spiseri, Bryggeriet Frøya, Garnviks Røkeri, Dalpro Gårdsmat, Hitra Gårdsmat, Helgebostad Hagebruk og Dolmøy Seafood. Du bestemmer selv beløpet og gavekortet er gyldig i et år fra kjøpsdato.’

Gavekort og gavene våre kan settes sammen hos DalPro Gårdsbutikk, for bestilling til bedrifter og større antall: kontakt@smakerfraoeyriket.no

Se vår gavebrosjyre for gaver fra våre medlemsbedrifter:

Priser er oppgitt eks mva.